“JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG
< >
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG Tirane
<
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “JOY RESIDENCES”, 200 METRA NGA TEG Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

 

Joy Residence do te jete destinacioni me i ri ne Lunder. Joy Residence do te jete nje komunitet elitar me 59 Apartamete Luksoze, 136 Parkime dhe 3 zona ambiente rekreative. Kjo residence do te jete me e mira e ketij klasi ne Tirane.

Vendodhja e kompleksit eshte unike ku pasqyrohet gjelberimi kodrinor, magjepes edhe joshes i Petreles edhe pamja e malit te Dajtit.

Vendi ideal per te jetuar shendetshem, ne mes te gjelberim, ne privatesi dhe ajer te paster, larg zhurmes se kryeqytetit, vetem 8 KM nga qendra e Tiranes.

“Joy Residence” do te ofroje arkitekture te pershtatur sipas kerkesave te klienteve, infrastrukture modere, cilesi te larte ndertimi, siguri dhe administrim 24 ore, privatesi, gjelberim, mirembajtje elitare, jetesese ne komunitet te perzgjedhur me shqiptar edhe te huaj.

Apartamente ne Shitje ose Qira.

Apartamente 1+1 - sip. 71 m2 = 127,000 Euro, sip 96 m2 = 173,000 Euro, sip 103 m2 = 185,000 Euro

Apartamente 2+1 - sip. 120 m2 = 216,000 Euro, sip 125 m2 = 225,000 Euro, sip 133 m2 = 240,000 Euro.

Apartamente 3+1 - sip. 137 m2 = 247,000 Euro, sip 169 m2 = 304,000 Euro, sip 206 m2 = 370,000 Euro, sip 215 m2 = 387,000 Euro,

Parkimi 16,000 Euro/posti

Depot dhurate per klientet qe blejne apartamente 3+1.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.