"ROLLING HILLS" RESIDENCE
< >
Objekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE Tirane
<
Objekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE TiraneObjekte të reja në ndërtim Vilë Në Shitje - Adresa: ROLLING HILLS RESIDENCE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Nje komunitet elitar me 153 Vila Luksoze + 1 Club house edhe 16,000 m2 Park Rekreativ. Kjo residence eshte me e mira dhe e para e ketij lloji ne Shqiperi.

Vendodhja e kompleksit eshte unike, ku pasqyrohet gjelberimi kodrinor, magjepes edhe joshes i Petreles dhe pamja e malit te Dajtit.

Vendi ideal per te jetuar shendetshem, ne privatesi, ne gjelberim dhe ajer te paster, larg zhurmes se kryeqytetit, vetem 4 KM nga qendra e Tiranes.

Kompleksi ofron arkitekture neoklasike franceze, infrastrukture moderne, cilesi te larte ndertimi, siguri dhe administrim 24 ore, privatesi, gjelberim, mirembajtje elitare, jetese ne komunitet teper te zgjedhur me shqiptare dhe te huaj.

Per Shitje ose Qira:

Vilat Rose 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 280 – 370 m2 + truall 600 – 800 m2. 

Per shitje  590.000 - 665.000 Euro. Per qira 2500 - 3000 Euro/muaj

Vilat Petit Bordeaux 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 392 m2 + truall 600 – 800 m2.

Per shitje 780.000 Euro. Per qira 3000 - 3500 Euro/muaj

Vilat Bordeaux 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 550 – 600  m2 + truall 700 – 900 m2.

Per shitje  760.000 - 870.000 Euro. Per qira 3800 - 4200 Euro/muaj

Vilat Grapevine 3 Kateshe me sip ndertimi 640 –700  m2 + truall 800 – 1,400 m2.

Per shitje  1.000.000 - 1.600.000 Euro. Per qira 4500 - 5500 Euro/muaj

Vilat Champagne 3 Kateshe me sip ndertimi 1,030 – 1,200  m2 + truall 1,200 – 2,000 m2

Per shitje  1.270.000 - 2.000.000 Euro. Per qira 7000 - 9000 Euro/muaj

Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
TIPI: 
Vilë
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.